Podcast met René Peters (CDA) over onderwijs: vooruitgang maar ongelijkheid

Professor dr. Nienke van Atteveldt en ikzelf gaan in gesprek met tweede kamerlid René Peters over het wetenschappelijk rapport “Reimagining Education: the International Science and Evidence based Assessment”

We gaan met Peter in discussie over wat het doel van onderwijs in de afgelopen 50 jaar is geweest en wat het zou kunnen of moeten zijn: economische groei of het floreren van leerlingen? Of onderwijs zich zou moeten focussen op leerprestaties of leerpotentieel En of sociaal en emotioneel leren (SEL) een integraal onderdeel van de onderwijspedagogiek is geweest en zou moeten zijn van de dagelijkse onderwijspraktijk.

Luister hier naar de volledige podcast op Spotify

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s